Adobe Scan: PDF Scanner with OCR, PDF Creator

Varies with device

Adoben ilmainen asiakirjojen skannaussovellus tekee laitteestasi tehokkaan, kannettavan automaattisen tekstintunnistuksen (OCR) kannettavan PDF-skannerin.
Download APK
4.6/5 Votes: 654
Developer
Adobe
Version
Varies with device
Updated
September 23, 2020
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Adoben ilmainen asiakirjojen skannaussovellus tekee laitteestasi tehokkaan, kannettavan automaattisen tekstintunnistuksen (OCR) kannettavan PDF-skannerin.

Tämän mobiilidokumentinlukijan avulla voit muuttaa kaiken – kuitit, muistiinpanot, asiakirjat, valokuvat, käyntikortit, taulut – Adobe PDF-tiedostoiksi, jonka sisältöä voit käyttää uudelleen missä tahansa PDF-muodossa ja valokuvan skannauksessa.

MITEN ADOBE SCAN -TOIMINTO toimii:

Ilmaisella mobiilisovellussovelluksella voit skannata mitä tahansa. Luo valokuva tai skannaa PDF käyttämällä nopeaa PDF-skanneria. Skannaa ja palaa takaisin muihin tärkeisiin asioihin.

• Sieppaa asiakirjoja, kirjoja, verireseptejä ja muuta.
Tämän PDF-mobiilisovelluksen avulla voit skannata tarkalleen mitä tahansa. Edistynyt kuvantamistekniikka tunnistaa asiakirjojen reunat automaattisesti, terävöittää skannattua sisältöä ja tunnistaa tekstin (OCR).

• PARanna skannausta skannaamalla ja säätämällä sovellusta.
Korjaa skannatut valokuvat ja asiakirjat kamerarullalta. Olipa kyseessä PDF tai valokuva, voit tarkastella, järjestää, rajata, kiertää ja säätää värejä.

• Toista tekstintunnistimella.
Muunna valokuvaskannauksesi korkealaatuiseksi Adobe PDF -asiakirjaksi, joka avaa sisällön automaattisella tekstintunnistuksella (OCR). OCR: n avulla voit käyttää sisältöä uudelleen PDF-asiakirjojen skannaamisen jälkeen. Sen käyttö kirjanlukijana voi nopeasti digitalisoida joukkosivut!

MITÄ ADOBE SCAN VOI TEHDÄ TEILLE?

Tarvitsetko käyntikortinlukijan? Adobe Scan -valokuvaskannerin käyttö on niin helppoa ja tehokasta, että sanot: “Tämä on minulle paras ilmainen PDF-skanneri.”

• SKANNA MITÄÄN, MITÄ, milloin tahansa.
Sieppaa lomakkeita, veroasiakirjoja, muistiinpanoja ja käyntikortteja tällä matkapuhelimella. Adobe Scania voidaan käyttää kirjastoskannerina tai yritysasiakirjojen skannerina, ja sen avulla voit jopa skannata monisivuisia asiakirjoja ja tallentaa yhdellä napsautuksella.

• Kierrätä sisältöä.
Adobe Scan to PDF -skanneri tekee sisällöstä skannattavan ja uudelleenkäytettävän. Ilmaisen, sisäänrakennetun optisen merkintunnistuksen (OCR) avulla voit käyttää skannattua sisältöä uudelleen luomalla korkealaatuisen PDF-tiedoston, jota voit käyttää Adobe Acrobat Readerissa. Jopa muuta Adobe Scan verokuitiskanneriksi, jotta voit korostaa kulut helposti.

• SIIVOTA.
Poista ja muokkaa puutteita, poista tahrat, merkit, rypyt ja jopa käsiala.

• HAKU NOPEASTI ASIAKIRJAT VALOKUVISTA.
Tämä tehokas skannaussovellus etsii valokuvistasi asiakirjoja ja kuitteja automaattisesti ja tekee niistä PDF-skannaukset, joten sinun ei tarvitse. Automaattinen tekstintunnistus muuttaa tekstin sisällöksi, jota voit muokata, muuttaa kokoa ja käyttää asiakirjoja uudelleen. Onko sinulla paljon kuluja? Yrityskuittauskanneri auttaa kokoamaan kaikki kulut yhteen.

• TALLENNA YRITYSKORTIT YHTEYDESSÄ.
Käyntikorttien skannaus tekee Adobe Scanista nopean käyntikortinlukijan ja lukijan. Yhteystiedot puretaan automaattisesti käyntikortinlukijan käytön aikana, joten voit nopeasti lisätä ja järjestää laitteen yhteystietoja.

• SAA LISÄÄ TEHDÄ MATKALLA.
Tallenna jokainen PDF-skannaus Adobe Document Cloudiin, jotta voit käyttää niitä välittömästi ja jakaa niitä. Jopa pitkistä juridisista asiakirjoista tulee hallittavissa ja skannattavia Adobe Scan -skannaussovelluksella, jonka avulla voit etsiä, valita ja kopioida tekstiä. Voit myös avata PDF-skannauksen Acrobat Readerissa korostaaksesi tärkeimmät kohdat ja lisätäksesi kommentteja asiakirjoihisi.

• LUO YHTEYS.
Adobe Scan -asiakirjaskannaussovellus yhdistää sinut maailman parhaisiin asiakirjapalveluihin, joiden avulla voit tehdä vielä enemmän PDF-tiedostoillasi. Muokkaa PDF- ja valokuvaskannauksia, muunna Microsoft Office, täytä ja allekirjoita ja lähetä seurattuja allekirjoituksia varten.

Käyttöehdot: Tämän sovelluksen käyttöä säätelevät Adoben yleiset käyttöehdot
http://www.adobe.com/go/terms_en ja Adoben tietosuojakäytäntö http://www.adobe.com/go/privacy_policy_en

Älä myy tietojani: https://www.adobe.com/privacy/ca-rights.html

Lataa paras ilmainen mobiiliskanneri valokuvien ja asiakirjojen muuntamiseksi PDF-tiedostoiksi missä tahansa oletkin. OCR-tekniikan avulla voit helposti digitalisoida kirjoja, käyntikortteja ja yrityskuitteja ja käyttää niitä Adobe Document Cloudin kautta. Skannaa valokuvat korkealaatuisiin PDF-tiedostoihin ja jaa ne helpommin kuin koskaan ennen.

What's new

PARANNETTU:
• Suorituskyky ja vakaus.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *