Arm Workout – Biceps Exercise

1.0.11

Ammattimaisten kunto-ohjaajien suunnittelema Arm Workout on suunniteltu auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa saamaan vahvempia aseita. Se tarjoaa lyhyitä ja tehokkaita käsivarsiharjoituksia käsivarren lihasten kehittämiseen.
Download APK
4.7/5 Votes: 765
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.0.11
Updated
September 1, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
14M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Ammattimaisten kunto-ohjaajien suunnittelema Arm Workout on suunniteltu auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa saamaan vahvempia aseita. Se tarjoaa lyhyitä ja tehokkaita käsivarsiharjoituksia käsivarren lihasten kehittämiseen.

Vain kahdella minuutilla päivässä hampaasi ja tricepssi pumpataan. Laitteita ei tarvita , kaikki harjoitukset voidaan tehdä painosi avulla kotona.


Harjoittelusuunnitelma eri tasoilla 3 harjoitussuunnitelman tasoa auttaa rakentamaan käsivarren lihaksia askel askeleelta. Olitpa aloittelija tai ammattilainen, löydät sinulle sopivat koulutukset. Erilaisia ​​harjoituksia valmistellaan päivittäin, jotta se olisi raikas ja jännittävä.

30 päivän harjoittelurutiini Hämmästyttävät
tulokset saavutetaan ennemmin, kun asetat selkeän tavoitteen. Arm Workout auttaa sinua asettamaan liikuntatavoitteita tarjoamalla systemaattisia ja tieteellisiä 30 päivän harjoitusrutiineja. Harjoituksen intensiteetti kasvaa vähitellen, joten voit tottua helposti päivittäiseen tapaan. Suosittelemme noudattamaan harjoittelusuunnitelmaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Henkilökohtainen valmentajasi kotona
Onko henkilökohtaisen kouluttajan palkkaaminen liian kallista? Eikö sinulla ole aikaa käydä kuntosalilla? Arm Workout on henkilökohtainen kouluttajasi kotona. Intensiivisen piiriharjoituksen periaatteen perusteella nämä harjoitukset ovat yhtä tehokkaita kuin kuntosalin harjoitukset.

Animaatio- ja
video-oppaat Jokainen harjoitus sisältää animaatioita ja videoesittelyjä sekä TTS-vinkkejä, jotka kertovat sinulle, miten hengittää, kuinka välttää loukkaantumisia ja miten treenata oikein. Se on kuin henkilökohtainen valmentajasi taskussa! Laitteita ei tarvita, joten voit tehdä harjoituksesi helposti kotona tai missä tahansa milloin tahansa.

Päivittäiset vinkit Ruokavalion vinkkejä, joiden avulla
voit syödä terveellisesti ja tehokkaasti, ja terveysvinkit, jotka auttavat sinua kehittämään oikeita tapoja ja pitämään kunnossa. Saat erilaisia ​​vinkkejä joka päivä.

Ominaisuudet
√ Lyhyet ja tehokkaat käsivarsiharjoitukset miehille maksimoivat vaikutuksen
√ Jokaisen harjoituksen erityisvinkit auttavat sinua käyttämään oikeaa muotoa parempien tulosten saavuttamiseksi
√ Kaikki painon kanssa suoritetut
harjoitukset √ Hauis-, triceps-, kyynärvarren jne. Harjoitukset
√ Lämmittely ja venyttely rutiinit
√ Yksityiskohtainen animaatio ja video-ohjaus jokaiselle harjoitukselle
√ Lisää vähitellen harjoittelun intensiteettiä
√ Sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille, miehille ja naisille
√ Mukauta harjoitusmuistutusta
√ Kirjaa harjoittelun edistyminen automaattisesti

Aseet ilman painoa
Etsitkö tehokkaita aseita ilman painoja, naisten käsivarsi tai miesten käsivarsi ilman varusteita? Tämä harjoitus käsissä ilman painoja sopii sekä miehille että naisille. Kokeile parhaita käsivarsien harjoituksia naisille ja käsivarsien harjoituksia miehille ilman varusteita. Suosittelet tätä käsivarsien harjoitusta naisille ja miesten liikuntaa ystävillesi ilman varusteita.

Rasvaa
polttavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset Parhaat rasvanpolttoa harjoittavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset parempaan kehon muotoon. Polta kaloreita rasvaa polttavalla koulutuksella ja yhdistä ne hiit-koulutukseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Fitness Trainer
Kaikki harjoitukset on suunnitellut ammattivalmentaja. Liikuntaopas sekä henkilökohtainen valmentaja taskussa!

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *