Blood Pressure Tracker : BP Checker Log : BP Info

4.0.0

BP Journal -sovellus toimii lisäsovelluksena kodin verenpainemittariin. Sovelluksen avulla voit tallentaa keskimääräiset verenpainearvot, tarkastella trendejä ja lähettää raportteja lääkärillesi tai ammattilaiselle. Seuraa myös muiden perheenjäsenten verenpainetta moniprofiilisen tuen avulla. Paras sovellus verenpaineen, systolisen, diastolisen ja pulssin rytmiarvojen kirjaamiseen.
Download APK
4.8/5 Votes: 897
Developer
73 Medical Apps
Version
4.0.0
Updated
September 1, 2020
Requirements
4.0.3 and up
Size
2.1M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hallitse verenpainettasi, painoa, BMI: tä, verensokeria, sykettä, sokeria ja diabetesta kerralla “BP-päiväkirjan” avulla!

BP Journal -sovellus toimii lisäsovelluksena kodin verenpainemittariin. Sovelluksen avulla voit tallentaa keskimääräiset verenpainearvot, tarkastella trendejä ja lähettää raportteja lääkärillesi tai ammattilaiselle. Seuraa myös muiden perheenjäsenten verenpainetta moniprofiilisen tuen avulla. Paras sovellus verenpaineen, systolisen, diastolisen ja pulssin rytmiarvojen kirjaamiseen.

Verenpaineen valvontapäiväkirja tarkistaa verenpaineen ja verensokeritasot useilla sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla, kuten mittausanalyysi, tilastot, kaaviot, kattavat raportit, joihin lääkäri rakastuu, ja monia muita työkaluja korkean tai matalan verenpaineen analysointiin.


Ominaisuudet: Kirjaa verenpaine- ja pulssiarvot syöttämällä tietoja nopeasti näppäimistölle ymmärtämään, mitä luvut tarkoittavat ja suuntaavat verenpainetta tilastojen ja interaktiivisten kaavioiden avulla. Lähetä verenpaineraportit PDF-muodossa lääkärillesi / lääkärillesi. Aseta muistutuksia verenpaineen mittaamiseksi tai lääkkeiden viemiseksi tai tuo verenpainetiedot CSV-muodossa helpottamaan tietojen vaihtoa muiden sovellusten kanssa, esim. Microsoft Excel Hallitse verenpainetietueita useille profiileille (hyvä hoitajille) Tuki verenpaineen luokittelua koskeville yhteisille ohjeille (ACC / AHA, ESH / ESC, JNC7) Pidä tietosi turvassa automaattisella varmuuskopioinnilla Google Driveen määritettävissä olevat päivämäärä- ja aikamuodot ja mittayksiköt

💚
💚
💚
💚
💚
💚
💚
💚
💚

Aloita terveytesi mukava hallinta verenpaine- ja sykepäiväkirja-sovelluksella.

Verenpaineen hallinta (BP) on verenkierrossa olevan veren paine verisuonten seinämissä. Verenpaineen valvontapäiväkirja viittaa yleensä systeemisen verenkierron suurten valtimoiden paineeseen. Verenpaine ilmaistaan ​​yleensä systolisena paineena (maksimi yhden sydämen rytmin aikana) diastolisen paineen yläpuolella (vähintään kahden sydämen rytmin välillä) ja mitataan millimetreinä elohopeaa (mmHg) ympäröivän ilmanpaineen yläpuolella. Korkean verenpaineen oireet ja yksityiskohtaiset tiedot verenpaineesta.


Järjestetty:
– Jos haluat olla järjestäytynyt ja käyttää terveydenhoitoon tarkoitettuja käsisarjoja, käytä erityistä tietotyökalua BP. Lisää muistiinpanoja, sijainteja, sijaintia sekä ruumiinpainoa ja glukoosia käyttämällä verenpainetta – BP INFO.

Historia:
– Sinulla on aina pääsy vanhempiin tietueisiin Verenpaine Info -sovelluksella.

Suuntaukset:
– Voi nähdä trendit viivakaavioissa ja pylväsdiagrammissa päivämäärän kanssa ja verrata kaavion tilastoja ja hallita korkeaa verenpainetta.

Formaatit:
– Tuki monille päivämäärämuodoille.

Data Record:
– Voit syöttää verenpaineesi, painosi ja verensokerisi tiedot ja tarkastella näitä tietoja kaavioissa ja luetteloissa.

Raportti:
– BP-päiväkirja ilmoittaa analysoidut muutokset ja syötettyjen tietojen keskimääräisen arvon 7 päivässä, 30 päivässä ja 60 päivässä.

Bluetooth-yhteys:
– Kun muodostat yhteyden Bluetooth-verenpainemittariin ja asteikkoon, mitatut verenpaine- ja painotiedot lähetetään välittömästi BP-päiväkirjaan.

Tavoitteen asettaminen:
– Voit asettaa tavoitteen verenpaineelle ja painolle.

Kaavio:
– Voit tarkastella mitattuja tietoja kokonaiskaaviona jaettuna vuodella, kuukaudella, viikolla ja päivällä.

Päiväkirja ja muistio:
– Syöttämällä muistio tallennettuihin tietoihin voit tallentaa ajatuksen mittauksen hetkellä

Hälytys:
– Unohdatteko jatkuvasti ottaa lääkettä? BP-päiväkirja tarjoaa aikahälytyksen lääkkeen ottamiseksi ja ilmoituksen.

Voit lähettää meille arvokasta palautetta, yleisiä kommentteja ja ehdotuksia. Ehdotuksesi ovat meille tärkeitä. Hanki verenpaineen tiedot Verenpaine-sovelluksesta. Pidä turvallista ja terveellistä elämää verenpaineen arvioinnin avulla!

Huomaa: Tämä sovellus EI MITTAA verenpainetta tai verenpainehistoriaa. Mittaa verenpaine luotettavasti kliinisesti todistetulla verenpainemittarilla (jossa on puhallettava mansetti). Verenpainetta ei ole mahdollista mitata älypuhelimella.

What's new

Virheet korjattu!

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *