BYJU’S – The Learning App

7.1.0.9005

Sovellus, joka on täydellinen yhdistelmä kiinnostavista videotunneista ja henkilökohtaisesta oppimisesta, on suunniteltu auttamaan oppilaita harjoittelemaan, oppimaan ja ymmärtämään käsitteitä yksityiskohtaisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla.
Download APK
4.4/5 Votes: 453
Developer
BYJU'S
Version
7.1.0.9005
Updated
September 21, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
87M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Tervetuloa BYJU’S – Learning App -sovellukseen , Intian suurimpaan online-koulutusohjelmaan!
Sovellus, joka on täydellinen yhdistelmä kiinnostavista videotunneista ja henkilökohtaisesta oppimisesta, on suunniteltu auttamaan oppilaita harjoittelemaan, oppimaan ja ymmärtämään käsitteitä yksityiskohtaisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Opiskelijat voivat myös kokeilla kattavaa online-tutorointiohjelmaa BYJU’S Classes sovelluksessa . Tämä ohjelma sisältää verkkokursseja, ratkaisuja eläviin epäilyihin ja yksilöllistä ohjausta, joka auttaa opiskelijoita oppimaan paremmin. Varaa ilmainen kokeiluversio BYJU-luokista jo tänään!

Sovellus kattaa matematiikan, fysiikan, kemian ja biologian 4. – 12. Luokalle ja on myös äskettäin ottanut käyttöön yhteiskuntatutkimuksen 6. – 8., Mutta se ei ole kaikki – sovelluksen kautta opiskelijat voivat valmistautua kilpailukokeisiin, kuten JEE, NEET ja IAS.

Käsitteitä opettavat jotkut Intian parhaista opettajista – mukaan lukien perustaja ja toimitusjohtaja Byju Raveendran. Jokainen oppitunti visualisoidaan ymmärtämisen parantamiseksi, ja ohjelma vie opiskelijat henkilökohtaiseen oppimatkalle heidän ainutlaatuisen oppimistyylinsä ja vauhdinsa perusteella. Se tarjoaa myös mukautuvia käytäntöjä, tarkistuksia ja intensiivisiä testejä varmistaakseen, että opiskelijoilla on täydellinen käsitteellinen ymmärrys.

BYJU-tiimin tavoitteena on tehdä opiskelijoistamme elinikäisiä oppijoita. Ja yli 1000 koulutusasiantuntijan oma t & k-tiimimme on suunnitellut sovelluksen ja ohjelman huipputeknologian ja saumattoman sisällön avulla varmistaakseen, että opiskelijat rakastuvat oppimiseen!

Ominaisuudet
Opi Intian huippuopettajien oppitunneista, kiinnostavista videotunneista ja henkilökohtaisista oppimatkoista. Voit kokeilla kattavan ohjauksen ohjelmaan, BYJU luokat sekä
Practice täydellisyyttä ja adaptiiviset harjoituksia, että varmistetaan täydellinen ymmärtäminen käsitteitä
Korjaa testien ja käytännön levyt. Sovelluksen mukana tulee mukautuva lämmittely-, sprintti- ja kilpailutila kutakin lukua varten.
Valmistaudu tentteihin ja muille moduuleilla, jotka kattavat kaikki valtion tason levyt, ICSE- ja CBSE-opetussuunnitelmat luokille 6-10 ja suorittavat IIT JEE- ja NEET-valmistelut luokat 11-12
Analysoiedistymisesi, vahvuutesi ja parannettavat alueesi reaaliaikaisen raportoinnin avulla
Opettajamme selittävät epäilyt välittömästi BYJU: n kursseilla ja hanki myös henkilökohtaista ohjausta erikois mentorilta

Uutta:
Ilmainen kokeiluversio BYJU-luokille, joka sisältää:
• Online-kursseja Intian parhaille opettajille
Välitöntä epäilystä
• Yksilöllinen mentorointi
ja paljon muuta!
Voit varata ilmaisen kurssin sovelluksesta.

What's new

BYJUn luokat - Anna lapsesi kokea todella ensiluokkainen live-luokka!
Mukana elävä mentori ja tuki kysymysten ratkaisemiseen ja pääsy Intian parhaiden opettajien luo.
Varaa ilmainen kokeiluversio jo tänään.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *