Calorie Counter by Lose It! for Diet & Weight Loss

Varies with device

Hävitä se! on kalorien laskenta- ja ruokapäiväkirjasovellus, jonka avulla voit pysyä ruokavaliossa ja saavuttaa sopivan painonpudotuksen! Lataa vain sovellus, aseta tavoitteet ja seuraa ruokavaliota, ruokaa ja liikuntaa laihduttamiseksi. Seuraa helposti makrojen, hiilihydraattien ja kaloreiden saantia Lose It! sovellus kaloreiden ja ruokapäiväkirjan laskemiseen!
Download APK
4.6/5 Votes: 603
Developer
FitNow Inc.
Version
Varies with device
Updated
September 30, 2020
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hävitä se! on kalorien laskenta- ja ruokapäiväkirjasovellus, jonka avulla voit pysyä ruokavaliossa ja saavuttaa sopivan painonpudotuksen! Lataa vain sovellus, aseta tavoitteet ja seuraa ruokavaliota, ruokaa ja liikuntaa laihduttamiseksi. Seuraa helposti makrojen, hiilihydraattien ja kaloreiden saantia Lose It! sovellus kaloreiden ja ruokapäiväkirjan laskemiseen!

Lanseerauksestamme vuonna 2008 lähtien olemme esiintyneet The Wall Street Journalissa, The Today Show -kirjassa, Men Health, Women’s Health, CNET, Buzzfeed, CNN, Shape, Good Morning America ja muissa.

• Yli 80 miljoonaa kiloa painon menettämiä jäseniä (ja laskenta)
• 27 + miljoonaa etsittävää ruokaa kattavassa kansainvälisessä ruokakirjastojen tietokannassamme
• 40 + miljoonaa käyttäjää, jotka ovat aloittaneet painonlaskun matkan Lose It!
• 25 + makroelementtiä, hiilihydraatteja, kaloreita ja terveystavoitteita
• 3 päivän kalori- ja ruokavalionseuranta on kaikki mitä tarvitset nähdäksesi laihtumisen tuloksen

Pysy tiellä ruokavalion ja kalorien saannin kanssa Lose It! Kalorilaskuri. Olipa kyseessä keto-ruokavalio, vegaaninen ruokavalio tai mikä tahansa siltä väliltä, ​​menetä se! Se auttaa sinua löytämään oikean painonpudotuksen seuraamalla makro-, hiilihydraatti- ja kalorien saantia painonpudotuksen ja terveystavoitteiden saavuttamiseksi. Lopeta anteeksipyyntö – aloita laihtumista Lose It -sovelluksella!

Kuinka se menettää sen! KALORIATIETOKONE JA PÄIVITTÄINEN PÄIVITTÄINEN SOVELTAMINEN AVUSTAVAT MATKATAPAUKSIA

Hävitä se! ei ole keskimääräinen kalorilaskuri ja ruoka- ja päiväkirjasovelluksesi. Hävitä se! käyttää todistettuja kalorien laskennan ja seurannan periaatteita auttamaan sinua menestymään. Aloita syöttämällä profiilisi tiedot ja laskemme sinulle parhaiten sopivan päivittäisen kaloribudjetin. Seuraavaksi voit helposti seurata ruokaa, painoa ja aktiivisuutta ja valmistautua juhlimaan painonpudotusvoitot. Hanki käsitys makro-, hiilihydraatti-, proteiini-, sokeri-, rasva- ja kalorien ja ruokien kokonaismäärästä päivittäin. Pysy keto-, vegaani-, kasvissyöjä- tai koko 30-ruokavaliollasi! Muuta kalori- ja ruokavaliotottumuksiasi ja opi ravintotarpeistasi.

Hävitä! KALORILASKURIN OMINAISUUDET

• Viivakoodilukija – skannaa nopeasti ruoan viivakoodit tai etsi tietokannastamme hiilihydraattien, makro- ja kalorien saannin seuraamiseksi.
• Napsauta sitä – Haluatko tietää hiilihydraattien määrän? Kirjaa ruoka yksinkertaisesti ottamalla valokuva ruoastasi. Napauta vain kamerakuvaketta ruoan seuraamiseksi ja kalorien laskemiseksi hetkessä.
• Seuraa ravinteita – seuraa enemmän kuin vain kaloreita, kuten makro, proteiini, vesi, hiilihydraatti, sokeri, kehon mittaukset, unisyklit ja paljon muuta. Pysy keto-, vegaani- tai kasvisruokavalion tarpeidesi yläpuolella! Opi mitä ravinteita tarvitset painonlasku matkan aikana.
• Fitness-sovellusten synkronointi – yhdistä seurantalaitteet, sovellukset ja laitteet, kuten Fitbit-seurantalaitteet, Misfit-seurantalaitteet, Garmin-seurantalaitteet, Withings-asteikot, Google Fit, Healthkit ja paljon muuta.
• Haasteet – tehosta peliäsi hauskalla laihtumisella, hedelmillä / vihanneksilla, terveys- ja liikuntahaasteilla itse tai ystävien kanssa.
• Aterian suunnittelu ja tavoitteet – ateriakohteet auttavat laskemaan ehdotetun makro-, hiilihydraatti-, proteiini- ja kokonaiskalorisaannin. Muokkaa ruokavalioasi ja syömistäsi henkilökohtaisen laihtumisen kannalta!
• Kuviot – oppia ruokasi ja kalorien saannin tottumuksistamme yksinoikeudella henkilökohtaisten oivallusten avulla tunnistamaan, mikä haittaa tai auttaa laihtumistasi.
• Reseptit – muokkaa ruokavalioasi ja painonlaskuasi luomallasi aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Löydä helppoja ruokareseptejä keto-ruokavaliollesi, vegaaniruokavaliollesi, kasvisruokavaliollesi, Whole 30 -ruokavaliosi tai mihin tahansa ruokavalioon!
• Průvodci tréninkem – knihovna cvičení, která tulipomůže vést k úspěchu při hubnutí.Painonpudotus ei ole vain ruokavalio ja ruoan katselu! Mene ja työskentele terveellisen painon ja terveellisen elämän polulla.

Lataa Lose It! Laske kaloreita tänään ja liity jäsenyhteisöömme, jotka auttavat meitä saavuttamaan tehtävämme mobilisoida maailma terveelliseen laihtumiseen. Riippumatta ruokavalion tarpeistasi tai laihtumistavoitteistasi, menetä se! Kalorilaskuri auttaa sinua löytämään laihtumisen, joka vastaa terveystavoitteitasi!

Hävitä! TILAA HINNAT JA EHDOT
Hävitä se! basic on ilmainen, mutta voit päivittää Premium-versioon ja saada lisää ominaisuuksia.

Täydelliset käyttöehdot:
http://loseit.com/terms

What's new

Olemme tehneet joitain yleisiä päivityksiä tällä viikolla ja nyt katsomme! Hyvää syksyä!

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *