COVID Alert South Africa

1.2.2

COVID ALERT SA antaa sinulle voiman hidastaa COVID-19: n leviämistä Etelä-Afrikassa ja pitää itsesi, rakkaasi ja kaikki muut turvassa.
Download APK
3.8/5 Votes: 388
Updated
August 17, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
2.9M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

COVID ALERT SA antaa sinulle voiman hidastaa COVID-19: n leviämistä Etelä-Afrikassa ja pitää itsesi, rakkaasi ja kaikki muut turvassa.

Tämä sovellus on ilmainen ja kaikkien saatavilla Etelä-Afrikassa.

Sovelluksen käyttö on helppoa. Sinun tarvitsee vain:
– Lataa
– Ota ilmoitukset ja Bluetooth käyttöön
– Anna sovelluksen toimia taustalla
– Kannusta ystäviäsi ja perhettäsi tekemään sama.

Se on melkein kaikki!

Henkilöllisyytesi pysyy aina yksityisenä. Sovellus huolehtii lopusta ja:
– lähettää sinulle altistumisilmoituksen, jos olet koskaan läheisessä yhteydessä toisen sovelluksen käyttäjän kanssa, jolla on positiiviset testit COVID-19: lle,
– kerro kuinka rajoittaa COVID-19: n leviämistä muille
– minä kerron sinulle kuinka hallita terveyttäsi ja seurata kaikkia COVID-19-oireita.

Tässä on muutama yksityiskohta:

COVID ALERT SA on osa COVIDConnectia – kansallisen terveysministeriön digitaalista COVID-19-vastausalustaa. Sovellus on rakennettu Applen ja Googlen altistumisilmoituskehykseen, ja se on suunniteltu suojaamaan henkilöllisyyttäsi ja turvallisuuttasi.

Sovellus mahdollistaa Bluetooth-pohjaisen kontaktin jäljityksen.

Mitä tämä tarkoittaa?

Yhteystietojen jäljittämisellä tarkoitetaan sellaisten ihmisten pidättämistä, jotka ovat viime aikoina olleet läheisessä yhteydessä jonkun kanssa, joka on testannut positiivisen COVID-19: n. Teemme tämän ilmoittaaksemme heille, että he ovat saattaneet olla alttiina taudille, jotta he voivat itse karanteeniin asettaa, seurata oireitaan ja estää taudin leviämisen muille (etenkin niille, joiden katsotaan olevan vakavan sairauden tai COVID-19).

Miksi tarvitsemme sovelluksen auttamaan tässä prosessissa?

Tavallisesti kontaktien jäljitys tapahtuu manuaalisesti. Terveydenhuollon työntekijät haastattelevat henkilöä, jolla oli positiivinen tulos, muodostamaan luettelon ihmisistä, joiden kanssa he ovat olleet läheisessä yhteydessä viimeisten 14 päivän aikana. Se on aikaa vievää ja luo usein epätäydellisen luettelon ihmisistä, joille tavoittaa. Tämä johtuu siitä, että on vaikea muistaa kaikkia, joiden lähellä olimme. Emme voi tunnistaa niitä, joiden läheisyydessä olimme jonossa tai kun käytimme julkista liikennettä.

COVID ALERT SA poistaa tarpeen muistaa kaikki nämä yksityiskohdat ja tekee kontaktien jäljitysprosessista paljon perusteellisemman. Se tekee tämän antamalla sovelluksen käyttäjien laitteiden puhua keskenään.

Sovellus käyttää Bluetooth-signaaleja vaihtamaan ns. “Satunnaiskoodeja” (satunnaislukuja, jotka muuttuvat niin usein) muiden älypuhelinsovelluksen käyttäjien kanssa, kun he ovat lähellä toisiaan. Se on kuin laitteet olisivat antaneet toisilleen digitaalisen kädenpuristuksen. Digitaalisen kättelyn aikana vaihdetut satunnaiskoodit tallennetaan jokaisen puhelimen lokiin 14 päivän ajaksi.

Sitten:
1. Jos saat positiivisen COVID-19-testin, voit syöttää sovellukseen yksilöllisen PIN-koodisi (se lähetetään sinulle kansallisen terveysministeriön tekstiviestillä testituloksesi kanssa) sekä syntymäpäivä. . Muista – pysyt aina tuntemattomana. Saat myös neuvoja siitä, mitä tehdä seuraavaksi terveyden hoitamiseksi ja itsensä eristämiseksi.
2. Sovellus pyytää sinulta lupaa jakaa puhelimeesi tallennettuja satunnaisia ​​koodeja keskuspalvelimelle.
3. Muut COVID Alert SA -sovellusta käyttävät älypuhelimet tarkistavat keskuspalvelimen säännöllisesti koko päivän. Laitteet, joiden tietueessa on satunnaisia ​​koodeja, jotka vastaavat laitteen keskuspalvelimelle jaettuja koodeja, saavat ilmoituksen, että laitteen käyttäjä (sovellusyhteisön tuntematon jäsen) on mahdollisesti altistunut COVID-19: lle edellisten 14 päivän aikana.Ja on paljon neuvoja siitä, mitä tehdä seuraavaksi, kun tarkkailet oireita, valitset auton karanteenin ja paljon muuta.

On selvää, että kun liityt tähän hakemukseen, sinusta tulee vahvan ihmisyhteisön jäsen, joka haluaa työskennellä yhdessä pysyäkseen turvassa, pelastaa ihmishenkiä ja kääntää COVID-19: n virtauksen kauniissa maassamme! Voima on sinun käsissäsi. Liity COVID ALERT SA -yhteisöön tänään. Tehdään kaikki osuutemme toisensa turvassa.

What's new

Ensimmäinen painos

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *