Digital Millennium Copyright Act (DMCA)

5 Oct, 2020 faraz No Comments

DMCA-käytäntö

Näitä periaatteita Digital Millennium Copyright Act (“Policy”) sovelletaan verkkosivustoon myapkapps.com (“Web” tai “Service”) ja kaikkiin niihin liittyviin tuotteisiin ja palveluihin (yhdessä “Services”) ja kuvataan, miten verkkosivuston ylläpitäjä (” Operaattori “,” me “,” me “tai” meidän “) osoittaa tekijänoikeusrikkomusilmoituksen ja miten sinä (” sinä “tai” sinun “) voit tehdä tekijänoikeusvalituksen.

Henkisen omaisuuden suojaaminen on meille äärimmäisen tärkeää, ja pyydämme käyttäjiämme ja heidän valtuutettuja edustajiaan tekemään samoin. Käytäntömme on reagoida nopeasti selviin ilmoituksiin väitetyistä tekijänoikeusrikkomuksista, jotka ovat vuoden 1998 Digital Millennium Copyright Act (DMCA) -lain mukaisia. Teksti on saatavilla Yhdysvaltain tekijänoikeusviraston verkkosivustolla .

Mitä on otettava huomioon ennen tekijänoikeusvalituksen tekemistä

Ennen kuin lähetät meille tekijänoikeusvalituksen, mieti, voidaanko tätä käyttöä pitää oikeudenmukaisena. Kohtuullisen käytön mukaan tekijänoikeuksien alaisten materiaalien lyhyisiin otteisiin voidaan tietyissä olosuhteissa sanatarkasti viitata esimerkiksi kritiikin, älykkyyden, opetuksen ja tutkimuksen vuoksi ilman lupaa tai maksua tekijänoikeuksien haltijalle. Jos olet harkinnut kohtuullista käyttöä ja haluat silti käsitellä tekijänoikeusvalitusta, ota ensin yhteyttä kyseiseen käyttäjään ja selvitä, pystytkö ratkaisemaan ongelman suoraan käyttäjän kanssa.

Jos et ole varma, loukkaako ilmoitettu aineisto todellakin tekijänoikeuksia, voit ottaa yhteyttä lakimieheen ennen ilmoituksen lähettämistä.

Voimme oman harkintamme mukaan tai lain edellyttämällä tavalla jakaa kopion ilmoituksestasi tai vastailmoituksestasi kolmansille osapuolille. Tähän voi sisältyä tietojen jakamista väitetysti loukkaavaa toimintaa tai paljastamista harjoittavan tilinomistajan kanssa. Jos olet huolissasi tietojen siirtämisestä, voit palkata edustajan ilmoittamaan sinulle loukkaavasta materiaalista.

Rikkomusilmoitus

Jos olet tekijänoikeuksien omistaja tai sen edustaja ja uskot, että kaikki palveluissamme saatavilla oleva aineisto rikkoo tekijänoikeuksiasi, voit lähettää kirjallisen ilmoituksen tekijänoikeusloukkauksista (jäljempänä “Ilmoitus”) käyttämällä alla olevia DMCA-yhteystietoja. Kaikkien tällaisten ilmoitusten on oltava DMCA-vaatimusten mukaisia.

DMCA-valituksen tekeminen on ennalta määritetyn oikeudellisen prosessin aloittaminen. Valituksen tarkkuus, pätevyys ja täydellisyys tarkistetaan. Jos valituksesi täyttää nämä vaatimukset, vastauksemme voi sisältää väitetysti loukkaavan materiaalin poistamisen tai pääsyn rajoittamisen.

Jos poistamme tai rajoitamme pääsyä materiaaleihin tai lopetamme tilin vastauksena ilmoitukseen väitetystä rikkomuksesta, pyrimme ottamaan yhteyttä asianomaiseen käyttäjään poistamis- tai rajoitustiedoilla, joihin voi sisältyä täydellinen kopio ilmoituksestasi (mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteet) sekä ohjeet ilmoituksen vastustamisesta.

Huolimatta siitä, että tämän käytännön missä tahansa osassa on päinvastoin, operaattori pidättää oikeuden olla tekemättä mitään toimenpiteitä saatuaan DMCA-tekijänoikeusloukkausta koskevan ilmoituksen, jos se ei noudata kaikkia DMCA-vaatimuksia tällaisille ilmoituksille.

Vastailmoitus

Käyttäjä, joka saa tekijänoikeusrikkomusilmoituksen, voi tehdä vastailmoituksen Yhdysvaltain tekijänoikeuslain 512 (g) (2) ja (3) kohdan mukaisesti. Jos saat ilmoituksen tekijänoikeusloukkauksesta, se tarkoittaa, että ilmoituksessa kuvattu materiaali on poistettu palveluistamme tai pääsy kyseiseen materiaaliin on rajoitettu. Tarkasta ilmoitus, joka sisältää tietoja saamastamme ilmoituksesta. Jos haluat lähettää meille vastailmoituksen, sinun on toimitettava DMCA-vaatimusten mukainen kirjallinen viestintä.

Huomaa, että jos et ole varma, loukkaako materiaali muiden tekijänoikeuksia tai että materiaali tai toiminta on poistettu tai rajoitettu vahingossa tai väärin tunnistetusti, voit ottaa yhteyttä asianajajaan ennen vastailmoituksen tekemistä.

Huolimatta mistään päinvastaisesta jossakin tämän käytännön osassa, operaattori pidättää oikeuden olla tekemättä mitään vastailmoituksen saatuaan. Jos saamme vastailmoituksen, joka täyttää 17 USC § 512 (g) vaatimukset, voimme välittää sen edelleen alkuperäisen ilmoituksen tehneelle henkilölle.

Muutokset ja lisäykset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä tai sen verkkosivustoja ja palveluja koskevia ehtoja milloin tahansa, mikä tulee voimaan, kun lähetämme päivitetyn version käytännöstä verkkosivustolle. Kun teemme, päivitämme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alaosassa.

Ilmoita tekijänoikeusloukkauksista

Jos haluat ilmoittaa meille loukkaavasta materiaalista tai toiminnasta, voit tehdä sen yhteydenottolomakkeen kautta .

Comments closed.