Disclaimer

5 Oct, 2020 faraz No Comments

Vastuuvapauslauseke

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää verkkosivustollamme olevasta vastuuvapauslausekkeesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa myapkapps@gmail.com.

MyAPKApps-vastuuvapauslauseke

Kaikki tämän sivuston – https://myapkapps.com – tiedot on julkaistu vilpittömässä mielessä ja vain yleistietotarkoituksiin. MyAPKApps ei takaa näiden tietojen täydellisyyttä, luotettavuutta tai oikeellisuutta. Kaikki toimet, jotka teet tällä sivustolla olevien tietojen perusteella (MyAPKApps), ovat yksin omalla vastuullasi. MyAPKApps ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön.

Verkkosivustoltamme voit vierailla muilla verkkosivustoilla käyttämällä hyperlinkkejä näihin ulkoisiin sivustoihin. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisiin ja eettisiin verkkosivustoihin, emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja luonnetta. Nämä linkit muille verkkosivustoille eivät ole suosituksia kaikelle näillä sivustoilla olevalle sisällölle. Sivustojen omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja ne saattavat tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa rikkinäinen linkki.

Huomaa myös, että kun poistut sivustoltamme, muilla sivustoilla saattaa olla erilaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Ennen kuin ryhdyt mihinkään toimintaan tai lataat tietoja, muista lukea näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden “Käyttöehdot”.

Sopimus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten vastuuvapauslausekkeen ja sen ehdot.

Päivitykset

Jos päivitämme, muokkaamme tai teemme muutoksia tähän asiakirjaan, muutokset julkaistaan ​​näkyvästi täällä.

Comments closed.