File Manager PRO with Best Booster and Analyzer

1.1.8

File Manager PRO with Best Booster and Analyzer on helppokäyttöinen ja tehokas ilmainen tiedostojenhallintasovellus Android-laitteiden käyttäjille. Selkeä käyttöliittymä määrittää, että se on täydellinen työkalu kaikkien tiedostojen helppoon käsittelyyn.
Download APK
4.4/5 Votes: 432
Developer
Coocent
Version
1.1.8
Updated
June 15, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
8.9M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

File Manager PRO with Best Booster and Analyzer on helppokäyttöinen ja tehokas ilmainen tiedostojenhallintasovellus Android-laitteiden käyttäjille. Selkeä käyttöliittymä määrittää, että se on täydellinen työkalu kaikkien tiedostojen helppoon käsittelyyn.
Tämän tiedostonhallintasovelluksen avulla voit hallita videoita, musiikkia, kuvia, sovellusta, suuria tiedostoja, suosikkeja, asiakirjoja ja arkistoja. Se tukee kaikkia tiedostojen hallinnan toimintoja (avaa, etsi, selaa hakemistoa, kopioi ja liitä, leikkaa, poista, nimeä uudelleen, siirrä, lataa, kirjanmerkki, järjestä ja tarkastele tietoja).

Ilmaisen
📂 tiedostojen hallintasovelluksen ominaisuudet Helppo tiedostojen hallinta
Löydä tiedostosi tai siirry niihin helposti luokkien kautta. Sinulla on oikeus tarkastella, poistaa, leikata, kopioida, nimetä uudelleen, jakaa ja tarkastella tietoja. Voit myös lajitella videoita päivämäärän, nimen, koon ja keston mukaan ja salata ne yksityisyyden suojaamiseksi.

📲Älykkäät tiedostosiirtoroolit,
kuten FPT, kirjoita näytetty osoite FTP-asiakasohjelmaan ja voit sitten helposti siirtää tiedostoja matkapuhelimesta tietokoneeseen

🔍Vapauta enemmän tilaa
Tiedostonhallinta auttaa sinua löytämään roskapostitiedostoja ja suuria tiedostoja puhelimesta. Pyytämättömät tiedostot, kuten mainostiedostot ja päällekkäiset kuvat, poistetaan vapauttamaan tilaa. Voit myös poistaa suuria tiedostoja.

📍Katso tallennustilaa
. Sisäisen tallennustilan laskemiseksi ja jäljellä olevan vapaan tilan näyttämiseksi on käytettävissä tallennusanalysaattori. Näyttöön tulee myös kunkin tiedostotyypin käyttämä tallennustila. Jos sisäinen tallennustila ei riitä, voit tietää, mitä tiedostoja voit helposti siirtää.

🔧Paranna puhelimen suorituskykyä
Vapauta puhelimen muisti puhelimesi nopeuttamiseksi. Voit lopettaa tarpeettomat prosessit, jotka ovat käynnissä taustalla, ja lisätä puhelimesi nopeutta

Monet muut ilmaisen tiedostojen hallinnan hyödylliset ominaisuudet odottavat löytämistä. Tehokkaiden ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta se on täydellinen tiedostojen hallintasovellus sinulle. Lataa ja kokeile nyt. Voit kysyä kysymyksiä.

What's new

* Optimoitu kuvake
* Korjatut virheet

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *