foodpanda – Local Food & Grocery Delivery

20.20.0

Kaipaatko jotain herkullista suosikkiravintolastasi? Unohditko kotiostoksesi? Toimitamme ruokaa ja päivittäistavaroita hetkessä - missä tahansa oletkin. Tavoitteenamme on tuoda kaikki haluamasi, tarvitsemasi tai haluamasi, suoraan kotiovellesi, olipa kyseessä paikallisen suosikkiravintolasi ruoka tai ruoan toimitus ja siivous samana päivänä.
Download APK
4.4/5 Votes: 499
Updated
September 30, 2020
Requirements
4.3 and up
Size
23M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

foodpanda – ruoka ja paljon muuta, toimitettu

Kaipaatko jotain herkullista suosikkiravintolastasi? Unohditko kotiostoksesi? Toimitamme ruokaa ja päivittäistavaroita hetkessä – missä tahansa oletkin. Tavoitteenamme on tuoda kaikki haluamasi, tarvitsemasi tai haluamasi, suoraan kotiovellesi, olipa kyseessä paikallisen suosikkiravintolasi ruoka tai ruoan toimitus ja siivous samana päivänä.

lataa sovellus ja varmista, että olemme kaupungissa

Sovelluksemme on täynnä maailman suurimpia ruokakokemuksia. Pidätkö pizzasta puulla, klassisesta hampurilaisesta tai erittäin tuoreesta sushista? Tiedämme parasta ruokaa jokaiseen kaupunkiin tarjoamaasi ruokaan. foodpanda on paras jakelupalvelu kaupungissa – ota ensimmäinen pura ja lataa se nyt!

Lisäksi siellä on enemmän ruokapandaa kuin ravintoloita. Puuttuu maitoa? Paristot? Pesuaine? Tilaa tuhansista tuotteista, joissa on kauppoja ruokapandalla. Se on verkkokaupan toimitus ilman odottamista. Valitse suosikkikauppasi kaikkeen päivittäistavarakaupasta juomiin, lääkkeisiin ja jopa elektroniikkaan.

kuinka se toimii

Syötä ensin osoitteesi (koti / toimisto / puutalo). Valitse sitten suosikki ravintola tai kauppa ja tee tilaus. He valmistavat tuotteesi, ja kun ne ovat valmiita, kuriirimme tuo ne sinulle. Jos tarvitset jotain katsottavaa, voit seurata ratsastajaasi reaaliajassa. Istu vain ja nauti.

mikä tekee meistä erityisiä

Etsitpä suurimpia tuotemerkkejä tai suosikki paikallista ravintolaa tai kauppaa, foodpanda toimii parhaiden paikkojen kanssa lähelläsi. Pizza tai sushi? Elintarvikkeita tai lahjoja? Riippumatta siitä, mitä haluat, ratsastajamme on kotiovellesi hymyillen, samalla kun säästät aikaa tehdä jotain muuta rakastat.

puhu meille

Jos olet tilannut kanssamme aiemmin, haluamme tietää, mitä mieltä olet. Kerro meille ruokaa koskevat ajatuksesi / tunnustuksesi osoitteessa support@foodpanda.com

Lisätietoja on
osoitteessa
https://www.foodpanda.bn
https://www.foodpanda.com.kh
https://www.foodpanda.com.mm https://www.foodpanda.com.tw
https: / /www.foodpanda.co.th
https://www.foodpanda.hk
https://www.foodpanda.la
https://www.foodpanda.my
https://www.foodpanda.ph
https: // www. foodpanda.pk
https://www.foodpanda.sg

What's new

Teemme jatkuvasti töitä optimoidaksemme sovelluksemme uusimmalla tekniikalla ja parhailla uusilla ominaisuuksilla. Tämä versio sisältää useita käyttöliittymän / käyttöjärjestelmän parannuksia sekä vakauden parannuksia.
Nauttia!

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *