Fotocasa – Rent and sale

7.54.2

Fotocasa on online-kiinteistöalusta, josta löydät unelmakotisi. Jos haluat ostaa tai myydä asuntosi etsimällä vuokrattua kiinteistöä tai huonetta, tämä sovellus on sinulle. Sovelluksemme auttaa sinua löytämään etsimäsi asunnon, asunnon, talon, huoneen, toimiston, autotallin, varastotilan tai maan, koska "siellä on aina jotain parempaa".
Download APK
4.3/5 Votes: 513
Developer
Adevinta Spain S.L.U.
Version
7.54.2
Updated
September 30, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
17M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Fotocasa on online-kiinteistöalusta, josta löydät unelmakotisi. Jos haluat ostaa tai myydä asuntosi etsimällä vuokrattua kiinteistöä tai huonetta, tämä sovellus on sinulle. Sovelluksemme auttaa sinua löytämään etsimäsi asunnon, asunnon, talon, huoneen, toimiston, autotallin, varastotilan tai maan, koska “siellä on aina jotain parempaa”.

Kiinteistövälitys kaikille 🔎

Jos haluat ostaa tai myydä kiinteistöjä, Fotocasa tarjoaa sinulle parhaan kiinteistöluettelon Espanjassa. Talojen, huoneistojen ja muun ostaminen tai myyminen sekä huoneistojen ja huoneistojen vuokraus.

Voit hakea maakuntien (Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Sevilla, Bilbao jne.), Kaupunkien, paikallisten naapurustojen, mielenkiintoisten alueiden tai nykyisen sijaintisi läheisyydessä. Tulokset näytetään luettelossa tai kartalla, jossa on kaikki käytettävissä olevat ominaisuudet.

Löydät yksityiskohtaista tietoa käytettävissä olevista ominaisuuksista: valokuvia, ominaisuuksia kiinteistöön pääsystä, energia-arviot, bonukset jne. Voit rajata hakua suodattimien avulla ja löytää etsimäsi mahdollisimman nopeasti.

> Tapahtuma: Vuokraa, osta, jaa, vuokraa, vuokraa tai vuokraa osto-optiolla.
> Rakennuksen tyyppi: Koti, uusi koti, liiketilat, autotalli, toimisto, varastotila, maa.
> Asuntotyyppi: Asunnot, ullakko, rivitalo, omakotitalo, duplex, studio, maaseututila, parviasunto, tasainen, pohjakerroksessa tasainen.
> Hinta
> Makuuhuoneet
> Kylpyhuoneet
> Kerrosala
> Omaisuuden lisäominaisuudet
> Omaisuuden tila

Suosikit

Tallenna suosikkiasunnot, talot ja kiinteistöt, jotta voit nähdä ne uudelleen helposti ja pysyä ajan tasalla muutoksista. Voit tarkistaa haut ja suosikkimainokset millä tahansa laitteella.

Hälytykset 🔔

Fotocasa-sovellus lähettää sinulle ilmoituksia, kun hakuasi vastaavia ilmoituksia lähetetään. Voit myös aktivoida ilmoitusten vastaanottamisen, kun saat uuden vastauksen kiinteistöstä tai joltakin, joka on kiinnostunut ostamaan tai vuokraamaan asuntosi. Tämä tarkoittaa, että voit hallita suosikkikiinteistösi muutoksia milloin tahansa.

Suorat viestit kiinteistömainostajille ✉️

Unohda kiinteistönvälittäjät ja välittäjät. Löydät suosikki talosi ja huoneistosi ja ota suoraan yhteyttä mainostajiin. Määritä vierailut huoneistoihin suorien viestien avulla ja ratkaise mahdolliset ongelmat tai kysymykset.

Mainosta asuntoasi ilmaiseksi 📣

Jos haluat laittaa asuntosi tai talosi myyntiin, voit tehdä sen käyttämällä Fotocasaa. Fotocasassa käy päivittäin yli 480 000 ihmistä, mikä tarkoittaa, että kiinteistösi mainostaminen johtavassa kiinteistöverkostossa on helpoin tapa myydä tai vuokrata kiinteistö yksityishenkilöiden välillä.

Parhaat ideat kodin sisustamiseen 💡

Ja jos se ei riitä tai jos et aio ostaa asuntoa tai vuokrata taloa juuri nyt, Fotocasa-blogi, johon pääset sovelluksen kautta, sisältää vinkkejä kodin sisustamiseen, neuvoja ostamiseen, myymiseen ja ostamiseen. kiinteistöjen vuokraus ja kaikki uusimmat uutiset kiinteistömarkkinoilla.

Fotocasan avulla voit käyttää suurinta luetteloa kiinteistöistä (asunnot, talot, huoneistot jne.) Vuokrataksesi, ostaaksesi tai myydäsi. Löydä täydellinen koti tuhansien kohteiden joukosta jokaisessa kaupungissa. Vuokrattavan tai ostettavan asunnon tai talon löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Uutta tässä julkaisussa
Teemme parannuksia tähän uuteen versioon, jotta voit hallita automaattisia hälytyksiä.
Fotocasa uudistaa liiketoimintaamme. Olemme muuttuneet olemaan lähempänä sinua, olemaan todellisempia, käytännöllisempiä ja tehokkaampia, mutta samalla asiantuntemuksella kuin koskaan.
Löydä uusi Fotocasa ja löydä uusi koti

Lataa ILMAINEN sovelluksemme, arvioi se ja kerro meille mielipiteesi sähköpostitse osoitteeseen movil@fotocasa.es.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *