Home Workout for Men – Bodybuilding

1.0.15

Haluatko rakentaa lihaksia , vahvistaa ja pysyä kunnossa ? Kokeile miesten kotiharjoittelu - kehonrakennus -sovelluksen tarjoamia aerobisia rutiineja, jotka vahvistavat ja vahvistavat kehoasi, ja hanki kotona kuusi pakettia abs-tarvikkeita ilman tarvikkeita.
Download APK
4.7/5 Votes: 743
Developer
Simple Design Ltd.
Version
1.0.15
Updated
March 26, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
11M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Tarvitsevat tarpeet, lihaksia ja sävy KEHOSI KOTONA !
Haluatko rakentaa lihaksia , vahvistaa ja pysyä kunnossa ? Kokeile miesten kotiharjoittelu – kehonrakennus -sovelluksen tarjoamia aerobisia rutiineja, jotka vahvistavat ja vahvistavat kehoasi, ja hanki kotona kuusi pakettia abs-tarvikkeita ilman tarvikkeita.

Sovellus tarjoaa päivittäiset harjoittelurutiinit eri lihasryhmille. Kunkin kehon osan harjoitukset on suunniteltu 21 tasolle. Kullakin tasolla voit mukauttaa harjoittelurutiinisi.

Miesten kotiharjoittelu – Kehonrakennus-sovellus keskittyy viiteen pääryhmään. esim:
* Harjoitukset käsivarsilla
* Harjoitukset rintaan
* Harjoitukset vatsalihaksille
* Harjoitukset jaloille
* Harjoitukset hartioille ja selälle

Jokaisen harjoituksen mukana tulee animaatioita ja video-ohjeita sekä yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat sinua saamaan oikean muodon ja saavuttamaan upeita tuloksia. esim.
* murskaa
* tarkka
ampujia * PUSH-UPS
* LANKA
* lunges
* kyykky
* SIT-UPS

Asiantuntijat ovat suunnitelleet kaikki harjoitukset varmistaakseen, että niiden tehokkuus on tieteellisesti todistettu. Ei tarvitse käydä kuntosalilla eikä valmentajaa. Miesten kotiharjoittelu – Kehonrakennus-sovellus on henkilökohtainen valmentajasi, joka auttaa sinua rakentamaan lihaksia ja laihtua kotona. Sopii hyvin niille, jotka haluavat veistettyä rintaa, vahvoja käsivarsia ja kuusi reppumattoa, mutta käyvät harvoin kuntosalilla.

Liikunnan intensiteetti kasvaa askel askeleelta. Henkilökohtainen valmentajasi ehdottaa, että harrastat vähintään 3 päivää viikossa parempien tulosten saavuttamiseksi. Voit asettaa viikoittaiset tavoitteet itsensä kannustamiseen kehonrakennuksessa.

Tehokkaimmalla kehonrakennuksen kotiharjoitteluohjelmalla, joka viettää vain muutaman minuutin päivässä, voit rakentaa lihaksia, laihtua ja virkistyä ilman varusteita kotona. Sävytetyt käsivarret, veistetty rinta, kuusi reppua, kaikki nämä eivät ole enää unelmia, kunhan pidät kiinni kehonrakennustuotteistamme ja harjoittelet tottumusta.

Ominaisuudet
* 21 tasoilla liikuntaa kehonrakennus
* Circuit koulutus lihasvoiman parantaminen
* lihaksia, laihduttaa ja saada äänisen
* muokata harjoitus muistutukset
* Muokkaa rutiinit
* Tallenna kunnon kehitys automaattisesti
* Tracks painosi kehityssuuntia kaavioita
* Animaatio ja video oppaat, yksityiskohtaiset ohjeet

Harjoittelu kotona
Käytä muutama minuutti päivässä rakentaaksesi lihaksia kotiharjoituksellamme. Ei tarvita laitteita, käytä vain painosi treenaamiseen kotona.

Kotiharjoittelu ilman laitteita
Voit käyttää tätä kotiharjoitteluohjelmaa missä tahansa, koska kaikkia näitä kotiharjoituksia ei tarvita.

Kehonrakennusohjelma
Etsitkö kehonrakennusohjelmaa? Etkö ole tyytyväinen kehonrakennussovellukseen? Kokeile rakentaa lihas -sovellustamme! Tällä lihasrakennussovelluksella on tehokas lihasrakennusharjoittelu, ja kaikki lihastenrakennusharjoitukset on suunnitellut asiantuntija.

Voimaharjoittelusovellus
Se ei ole vain rakentaa lihaksia -sovellus, vaan myös voimaharjoittelusovellus. Jos etsit edelleen lihasten rakentamista, lihasten rakentamista tai voimaharjoittelusovellusta, tämä lihasten rakentamista tukeva sovellus on paras, jonka löydät lihaksen rakennussovelluksista.

Miesten kotiharjoitukset
Haluatko tehokkaat miesten kotiharjoitukset? Tarjoamme miehille erilaisia ​​kotiharjoituksia kotiharjoitteluun. Miesten kotiharjoittelun on todistettu auttavan sinua saamaan kuusi pakettia abs lyhyessä ajassa. Löydät sinulle sopivimman miesten kotiharjoittelun. Kokeile miesten kotiharjoitteluamme nyt!

Rasvaa
polttavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset Parhaat rasvanpolttoa harjoittavat harjoitukset ja hiit-harjoitukset parempaan kehon muotoon. Polta kaloreita rasvaa polttavalla koulutuksella ja yhdistä ne hiit-koulutukseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Fitness Trainer
Kaikki harjoitukset on suunnitellut ammattivalmentaja. Liikuntaopas sekä henkilökohtainen valmentaja taskussa!

Harjoitteluohjelmat
harjoittelusovelluksiin ja kotikoulutus etsiville miehille? Eikö onnellisia sovelluksia miesten harjoitteluun ja kotitehtäviin? Kokeile parasta vartalonrakennusohjelmaa – miesten kotiharjoittelu! Hanki parempi kehon muoto nopeasti kehonrakennussovelluksellamme. Tämä kehonrakennusohjelma on ehdottomasti paras valinta!

What's new

• Virhe korjattu

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *