Houzz – Home Design & Remodel

20.10.1

Olitpa sitten rakentamassa, uudistamassa tai sisustamassa, Houzz peittää sinut.
Download APK
4.7/5 Votes: 743
Developer
Houzz Inc.
Version
20.10.1
Updated
October 1, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
50M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Olitpa sitten rakentamassa, uudistamassa tai sisustamassa, Houzz peittää sinut.

Hanki parhaat ideat kotiisi
– selaa yli 20 miljoonaa korkean resoluution valokuvaa kodin sisä- ja ulkotiloista. Valitse tyyli, sijainti tai huone, kuten keittiö tai kylpyhuone.
– Tallenna ja jaa kodinsuunnittelukuvia ystävien, perheen ja kodin ammattilaisten kanssa.
– Käytä Luonnos-ominaisuutta merkitsemään ja piirtämään suoraan Houzz-valokuviin.

Etsi, katsele ja osta tuotteita kotiisi
– osta yli 10 miljoonalla tuotteella ja materiaalilla, mukaan lukien kosmetiikka, kaapit, valaistus, huonekalut, laatat sekä muut sisä- ja ulkotuotteet.
– Lue tarkistetut tuotearvostelut.
– Säästä jopa 75% alennuksesta suositellun myynnin aikana.
– Käytä Visual Matchia, visuaalista tunnistustekniikkaa, löytääksesi ja ostaaksesi tuotteita ja materiaaleja suoraan Houzzin kotikuvien valokuvista.
– Mietitkö miltä sohva näyttäisi olohuoneestasi? Valitse Näytä omassa huoneessa 3D ja käytä Android-laitteesi kameraa nähdäksesi, miltä tuotteet näyttävät avaruudessasi.

Löydä, vuokraa ja tee yhteistyötä parhaan kodin ammattilaisen kanssa kodin remontointiprojektissa
– Ota yhteyttä yli 2,5 miljoonaan aktiiviseen kodinparannuksen ammattilaiseen, mukaan lukien arkkitehdit, pääurakoitsijat, sisustajat, korjausammattilaiset ja paljon muuta.

Lue toimituksellisen henkilökunnan ja muotoiluasiantuntijoiden artikkeleita
– tutustu kahden viikon välein julkaistavaan Houzz-uutiskirjeeseemme, joka sisältää kiinnostavia ja informatiivisia artikkeleita, mukaan lukien kotikierrokset, keittiön ja kylpyhuoneen uusintaoppaat, kodin remontointiuutiset, sisustustemput, oppaiden järjestäminen, lemmikkien suunnittelu, puutarhanhoito-ohjeet, sisustus ja sisustus, huumori ja kaikki siltä väliltä.
– Katso Houzz-televisio nähdäksesi alkuperäisiä videoita inspiroivista kodeista, ohjeista ja muusta.

Hanki neuvoja
kodin uusintaprojektista – keskustele kodinsuunnittelun ja remontoinnin aiheista Konsultointi-osiossa ja saa palautetta Houzz-yhteisöltä kodin remontointiprojekteista ja suunnitteluideoista.

Houzz oli New York Times -lehden kärjessä “Parhaat kodinparannussovellukset”. Washington Post kutsui Houzzea “parhaaksi lähteeksi” inspiraation saamiseksi. CNN kutsui sitä “Wikipedia of interior and exterior design”.

Houzz-sovelluksen Android-käyttöjärjestelmään ja sovellusten kautta tarjottuihin palveluihin sovelletaan Houzz.comin käyttöehtoja: http://www.houzz.com/termsOfUse

Lisätietoja Houzzin asentamiseen tarvittavista käyttöoikeuksista on Houzz-tuessa: https://support.houzz.com/entries/38179588-What-permissions-does-the-Houzz-app-require-

What's new

Virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *