MedShr: Discuss Clinical Cases

15.3

Lääkärien kehittämä MedShr on helpoin ja turvallisin tapa lääkäreille löytää, keskustella ja jakaa kliinisiä tapauksia ja lääketieteellisiä kuvia. Liity yhteisöömme ja ole yhteydessä satoihin tuhansiin sertifioituihin lääkäreihin, terveydenhuollon ammattilaisiin ja lääketieteen opiskelijoihin, jotka jakavat tietoa ja oppivat toisiltaan suojatussa yksityisessä verkossa.
Download APK
4.2/5 Votes: 422
Developer
MedShr
Version
15.3
Updated
September 15, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
17M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Lääkärien kehittämä MedShr on helpoin ja turvallisin tapa lääkäreille löytää, keskustella ja jakaa kliinisiä tapauksia ja lääketieteellisiä kuvia. Liity yhteisöömme ja ole yhteydessä satoihin tuhansiin sertifioituihin lääkäreihin, terveydenhuollon ammattilaisiin ja lääketieteen opiskelijoihin, jotka jakavat tietoa ja oppivat toisiltaan suojatussa yksityisessä verkossa.

MedShr-palkintoihin sisältyy: Vuoden sosiaalihuollon Facebook-hakemus; Iltavakiolaskenta vuonna 2018; ja YK: n World Summit Award -palkinto.

Sovellus on ollut esillä BBC: llä, Sky News, The Evening Standard, The Telegraph ja Metro News.

TUTKI TYÖTAPAUKSIA JA KUVIA

EKG: stä, skannauksista ja röntgenkuvista potilaiden valokuviin ja videoihin – MedShr auttaa sinua löytämään ja keskustelemaan asiaankuuluvista lääketieteellisistä tapauksista kollegoiden kanssa erikoistumisen ja kaikkien arvosanojen mukaan. MedShr on täysin turvallinen yksityinen verkko, joka tarjoaa helppokäyttöisen sovelluksen sisäisen potilaan suostumuslomakkeen ja kuvan nimettömyysjärjestelmän. Seuraa sinua kiinnostavia kliinisiä tapauksia ja opi kollegoiltasi epävirallisen ja akkreditoidun tapauskohtaisen keskustelun avulla.

JAA TIETOJA TODISTETTUJEN JÄSENIEN KANSSA

MedShr on helppo tapa kaapata, jakaa ja keskustella kliinisistä kuvista ja videoista päivittäisessä käytännössäsi. Luo tapaus, hanki hyväksyntä ja aloita keskustelu turvallisesti matkapuhelimellasi. Lähetä lääketieteellisiä tapauksia kollegoille, jaa ne laajemman yhteisön kanssa, vie ne e-portfolioosi tai järjestä tapaukset henkilökohtaisia ​​tietojasi varten. MedShr on turvallinen ja turvallinen, ja sen avulla voit hallita tapausten yksityisyyttä täysin – kaikki jäsenet ovat 100% sertifioituja lääkäreinä, lääkäreinä ja lääketieteen opiskelijoina.

Laajenna ammattilaisverkkojasi

Lääketieteen opiskelijat ja kaikkien tasojen lääkärit liittyvät MedShr: iin edistääkseen oppimistaan, kun he ovat yhteydessä yliopiston, työpaikan ja muun maailman ikäisensä kanssa. Yhdistä ja seuraa alasi asiantuntijoita pysyäksesi ajan tasalla heidän uusimmista tapauksistaan, tekniikoistaan ​​ja oppimisestaan. Liity ryhmiin oppiaksesi muilta, jakamaan havaintoja tai keskustelemaan vain monimutkaisista ja mielenkiintoisista kliinisistä tapauksista. Lääketieteen opiskelijat, nuoremmat lääkärit ja erikoistuneet harjoittelijat käyttävät MedShr-ryhmiä epävirallisen oppimisen resurssina, ennen tapauskohtaisia ​​tutkimuksia ja virallisen oppimisen apuna.

VIESTIYHTEYDET JA KOLLEKIT

MedShr Messaging -sovelluksen avulla voit lähettää viestejä yhteyksistä mistä tahansa tapaamisen järjestämisestä konferenssissa ja linkin jakamiseen mielenkiintoiseen tapaukseen. Aloita napauttamalla kotisyötteen oikeassa yläkulmassa olevaa viestikuplaa aloittaaksesi uuden keskustelun. Ota yhteyttä kollegoihisi ja rakenna verkkoa MedShr Messaging -palvelun avulla.

SAA CPD-LUOTOT JA NÄYTÄ AMMATTIKEHITYS

Tapauksista on mahdollisuus oppia ja pohtia niitä joka päivä. MedShr-palvelun avulla on nyt helppo pyytää jatkuvan ammatillisen kehityksen hyvityksiä (CPD) jokaisesta tapauksesta, jonka jaat MedShr-palvelussa. Yksinkertaisen prosessin avulla on helppo saada CPD-hyvityksiä ja pitää kirjaa oppimisestasi tien päällä.

OHJE TEE ERI TARPEELLISILLE

Yhteisömme tarjoaa kriisialueiden lääkäreille ja kehitysmaiden lääkäreille nopean pääsyn toissijaisten ja erikoislääkäreiden lääketieteellisiin lausuntoihin, jotta he voivat tehdä kriittisiä kliinisiä päätöksiä. Osallistumalla voit työskennellä samanmielisten ammattilaisten kanssa ja tulla osaksi uutta rajaa lääketieteellisessä koulutuksessa.

Jos tarvitset tukea, ehdotuksia ja palautetta, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@medshr.net

What's new

• Virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *