PDF Reader

6.0

PDF Reader on työkalu PDF-tiedostojen lukemiseen. Jos etsit hyvää PDF-lukijaa, joka tarjoaa helposti uskomattoman lukukokemuksen nopealla suorituskyvyllä ja perusominaisuuksilla, tämä on oikea PDF-lukija sinulle. Sen avulla voit helposti hallita ja avata kaikkia PDF-tiedostoja matkapuhelimellasi. Se on paras suurten tiedostojen PDF-lukija.
Download APK
4.4/5 Votes: 499
Developer
Audio and Video Player
Version
6.0
Updated
May 25, 2020
Requirements
4.2 and up
Size
8.3M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

PDF Reader on työkalu PDF-tiedostojen lukemiseen. Jos etsit hyvää PDF-lukijaa, joka tarjoaa helposti uskomattoman lukukokemuksen nopealla suorituskyvyllä ja perusominaisuuksilla, tämä on oikea PDF-lukija sinulle. Sen avulla voit helposti hallita ja avata kaikkia PDF-tiedostoja matkapuhelimellasi. Se on paras suurten tiedostojen PDF-lukija.

Pääasiat

• Sijoita PDF puhelimessa aikajärjestyksessä
by aakkoset • Etsi, luoda ja nopeasti tallentaa PDF-tiedostoja
• Vakaa ja nopea suorituskyky
• Avaa tiedostot salasanalla suojatun PDF
• Helppo lukea PDF-tiedostoja käyttäjän mukavuutta
• Luo helposti uusia PDF-tiedostoja
• Suurennus ja PDF-tiedostojen kun luet PDF-tiedostoa
• Etsi PDF-vaihtoehtoa ja löydä PDF-dokumenttien muokkausohjelma helposti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Nopea PDF-tiedostojen tarkastelu
• PDF Reader on kevyt PDF-lukuohjelma, jonka voit asentaa ja käyttää puhelimeesi. PDF Reader käyttää nykypäivän edistyneintä tekniikkaa PDF-tiedostojen, jopa suurten PDF-tiedostojen, nopeaan lataamiseen ja katselemiseen.

Sivun nopea siirtäminen
• Voit siirtyä mille tahansa sivulle vierityspalkin avulla tai siirtyä sivulle, jonka haluat lukea syöttämällä sivuhakemiston.

Indeksointi ja PDF-tiedostojen hallinta
• PDF-lukija tarjoaa kaikki tiedostojärjestelyt viimeisessä kansiorakenteessa. Löydät helposti haluamasi tiedostot.

Viimeaikaiset – Sisältää kaikki avaamasi PDF-tiedostot, lajiteltu viimeisen avaamisen mukaan, ja voit helposti tarkastella äskettäin katsomiasi PDF-tiedostoja.

Haku – Jos sinulla on paljon PDF-tiedostoja, voit myös löytää ne helposti käyttämällä hakutoimintoja sovelluksen PDF-hallintaliittymässä.
Poista / nimeä uudelleen – Voit nimetä tiedoston uudelleen, poistaa sen ja tarkastella PDF-tiedoston yksityiskohtia. Jaa tässä näytössä kollegoillesi sähköpostilla tai työtoverilla.

PDF-käyttö
• PDF-lukija tarjoaa myös erilaisia ​​toimintoja, kuten Kuvat PDF-tiedostoksi, PDF-tiedostot kuviksi, Teksti PDF-tiedostoiksi, Lisää tai poista salasana ja Lue verkossa.

Kuva PDF-muotoon – Tällä sovelluksella voit muuntaa kuvat yhdeksi PDF-tiedostoksi. Muuntaa kaikki kuvamuodot PDF-tiedostoiksi. PDF-muunnoksen aikana voit lisätä salasanasi PDF-tiedostoon ja muokata kuvaa myös tulostettavaan muotoon, kuten A4-sivuille. JPG – PDF, PNG – PDF tukee tiedostojen jakamista. Lähetä tiedostoja helposti eri tavoin, kuten sähköposti, sosiaalinen media.

Teksti PDF-muotoon – Kun olet kirjoittanut ja kirjoittanut kirjeitä ja sinun on sitten jaettava ne PDF-tiedostojen kanssa, tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen sinulle.

PDF kuvaksi – Kun luet e-kirjaa, jonkin aikaa on sinulle tärkeää. Et voi noutaa näitä valittuja sivuja suoraan PDF-tiedostostasi. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia valitun sivun tallentamisesta helposti puhelimeesi.

Lisää tai poista salasana – Valitse vain määritetty tiedosto ja voit helposti lisätä tai poistaa PDF-salasanan.

Lue verkossa – liitä vain PDF-tiedosto URL-osoitteeseen ja avaa luettu PDF-dokumentti suoraan. Sinun ei tarvitse ladata ja tallentaa laitteellesi.

What's new

- Tue nyt yötilan toimintoa.
- Virhe on korjattu.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *