Room Planner: Home Interior & Floorplan Design 3D

982

Koristele talosi tai huoneistosi ja varusta se parhaalla pohjapiirrosvalmistajalla ja kotitaloussovelluksilla. Hanki inspiraatiota esimääritetyistä asetteluista makuuhuoneeseesi, kylpyhuoneeseesi, olohuoneeseesi jne.
Download APK
4.5/5 Votes: 567
Developer
iCanDesign LLC
Version
982
Updated
October 1, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
52M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Koristele talosi tai huoneistosi ja varusta se parhaalla pohjapiirrosvalmistajalla ja kotitaloussovelluksilla. Hanki inspiraatiota esimääritetyistä asetteluista makuuhuoneeseesi, kylpyhuoneeseesi, olohuoneeseesi jne.

Visualisointi huoneen ja talon suunnittelussa parhaalla mahdollisella tavalla.

PAREMPI HUONEEN SUUNNITTELU JA SUUNNITTELIJA
Voit valita sisustustuotteita IKEA: n kattavasta tuoteluettelosta ja suunnitella ja sisustaa kodin haluamallasi tavalla ja nähdä, miltä kaikki näyttää 3D-virtuaalitodellisuudessa. Se on yhtä helppoa kuin pelata peliä. Jostain syystä monet ihmiset kutsuvat sitä täydellisimmäksi sovellukseksi kodinsuunnitteluun ja sisustukseen!

Katso, miksi miljoonat käyttäjät luottavat huonesuunnittelusovelluksemme stylistinä ja sisustajana etsimään ideoita kodin sisustamiseen sekä uudistamiseen, kunnostamiseen, sisustamiseen, talon suunnitteluun, huonesuunnitteluun ja huonekalujen suunnitteluprojekteihin.

Kodinsuunnittelun ja pohjapiirroksen avulla voit:
– Visualisoida unelmakotisi ja saada paremman käsityksen siitä, miltä se näyttää
– Rikasta paikkasi maailmankuulujen tuotemerkkien huonekaluilla – muuttaa mitä tahansa kuvassa, seinämaalista huonekalujen asetteluun
– Jaa sisustusideoita kumppanisi, kämppiksesi tai urakoitsijan kanssa – se on yhtä helppoa kuin pelata peliä
– Käytä sitä verkossa ja offline-tilassa

VALMISTETUT PROJEKTIT
Aloita jollakin alan ammattilaisten luomista suunnitelmista tai luo oma. Vaihda huonekaluja, koristeita, lisää uusia tuotteita IKEA: lta tai muilta tuotemerkeiltä, ​​katsele kotiasi eri paikoista, luo realistisia kuvia ja katsele maalauksesi todellisuutta.

Etsitkö ideoita kodin suunnittelusta? Tässä sisustussovelluksessa on suunnitteluteemoja olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, ruokasalin, kylpyhuoneen, salin, kotitoimiston, lasten ja lasten huoneen ja muun sisustamiseen. On erittäin hyödyllistä auttaa sinua uudistamaan, sisustamaan tai kunnostamaan paikkasi. Se voi jopa auttaa sinua rakentamaan talon!

LISÄÄ Hämmästyttäviä
ominaisuuksia Muut ominaisuudet, kuten valmiit mallit, täydellinen huonekaluluettelo (5000 tuotetta), rajoittamaton määrä huoneita koottavaksi ja realistinen HD-renderöinti ovat käytettävissä viikon, kuukauden tai vuoden automaattisen uusittavan tilauksen kautta. Maksu veloitetaan Google Play -tililtäsi, kun vahvistat ostoksen. Tilauksesi uusitaan automaattisesti, jos automaattista uusimista ei poisteta käytöstä vähintään 24 tuntia ennen kuluvan kauden päättymistä. Tililtäsi veloitetaan uusiminen aikataulun mukaisesti 24 tunnin kuluessa kuluvan kauden päättymisestä. Voit hallita automaattisen uusimisen asetuksia Google Play -tilisi asetuksissa milloin tahansa oston jälkeen.Mahdollinen ilmainen kokeilujakson osa menetetään, jos ostat tilauksen.

Tämä koti- ja sisustussovellus sisältää IKEAn suosituimmat tuotteet.

Room Planner 3D -ohjelmaa ei sponsoroida, tueta eikä liity IKEAan. Kaikki hakemuksessa luetellut mallit ja koot ovat Inter IKEA Systems BV: n tekijänoikeuksien alaisia

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *