Six Pack in 30 Days – Abs Workout

1.0.29

Haluatko menettää vatsa rasvaa ja saada kuusi pakettia kesää varten ? Aloita vatsalihastesi muotoilu tällä erittäin tehokkaalla vatsalihasharjoituksella. Harjoitukset sopivat kaikille tasoille, ja voit suorittaa ne helposti kotona tai missä tahansa ja milloin tahansa. Vain muutama minuutti päivässä saada abs haaveillesi!
Download APK
4.9/5 Votes: 912
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.0.29
Updated
September 17, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
14M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Haluatko menettää vatsa rasvaa ja saada kuusi pakettia kesää varten ? Aloita vatsalihastesi muotoilu tällä erittäin tehokkaalla vatsalihasharjoituksella. Harjoitukset sopivat kaikille tasoille, ja voit suorittaa ne helposti kotona tai missä tahansa ja milloin tahansa. Vain muutama minuutti päivässä saada abs haaveillesi!

Harjoittelusuunnitelma, jossa on
eritasoiset vatsan rasvanpudotuksen, kivikovien ja kuuden paketin vatsalihakset – Nämä 3 harjoittelutasoa auttavat menettämään vatsarasvasi ja rakentamaan vatsalihaksia askel askeleelta. Olitpa aloittelija tai ammattilainen, löydät sinulle sopivat koulutukset. Erilaisia ​​harjoituksia valmistellaan päivittäin, jotta se olisi raikas ja jännittävä.

30 päivän harjoittelurutiini Hämmästyttävät
tulokset saavutetaan ennemmin, kun asetat selkeän tavoitteen. 6 Pack Abs – Abs Workout auttaa sinua asettamaan liikuntatavoitteita tarjoamalla systemaattisia ja tieteellisiä 30 päivän harjoittelurutiineja. Kaikki harjoitukset ovat ilmaisia ​​ja voivat auttaa polttamaan vatsa rasvaa ja sävyttämään vatsalihastasi. Harjoituksen intensiteetti kasvaa vähitellen, joten voit tottua helposti päivittäiseen tapaan.

Henkilökohtainen valmentajasi kotona
Onko henkilökohtaisen kouluttajan palkkaaminen liian kallista? Eikö sinulla ole aikaa käydä kuntosalilla? 6 Pack Abs – Abs Workout on henkilökohtainen kouluttajasi kotona. Intensiivisen piiriharjoituksen periaatteen perusteella nämä harjoitukset ovat yhtä tehokkaita kuin kuntosalin harjoitukset.

Animaatio- ja
video-oppaat 6 Pack Abs – Liikunta Abs on tieteellisesti todistettu auttavan vahvistamaan kaikkia vatsalihaksiasi. Animaatioiden ja opetusohjelmien avulla voit varmistaa, että teet jokaisen harjoituksen turvallisesti ja tehokkaasti.

Ominaisuudet
* 30 päivän harjoitukset kuusi Pack abs ja vahvempi runko
* Amazing koulutusta painonhallintaan ja lihasten rakennus
* Liikunta intensiteetti kasvaa askel askeleelta
* muokata workout muistutukset
* Tallenna kunnon kehitys automaattisesti
* Sopii kaikille, aloittelijoille, pro, miehet, naiset, teini-ikäiset ja eläkeläiset

Harjoittelu kotona
Ota muutama minuutti päivässä saadaksesi kuusi pakettia abs-kotiharjoitteluun. Ei tarvita laitteita, käytä vain painosi treenaamiseen kotona.

Vatsan rasvanpoltto
Tässä sovelluksessa on vatsa rasvaa polttavia harjoituksia, ydinharjoittelu, menettää vatsa rasvaa harjoittelu. Nämä vatsan rasvanpolttoa harjoittavat harjoitukset, ydinharjoittelu, menettävät vatsa rasvaa harjoittelu osoittautuivat auttamaan rakentamaan vatsalihaksia. Hiki ydinharjoituksellamme ja menetä vatsa rasvaa!

Kotiharjoittelu ilman laitteita
Voit käyttää tätä kotiharjoitteluohjelmaa missä tahansa, koska kaikkia näitä kotiharjoituksia ei tarvita.

Miesten kotiharjoitukset
Haluatko tehokkaat miesten kotiharjoitukset? Tarjoamme erilaisia ​​kotiharjoituksia miehille. Miesten kotiharjoittelun on todistettu auttavan sinua saamaan kuusi pakettia abs lyhyessä ajassa. Löydät sinulle sopivimman miesten kotiharjoittelun. Kokeile miesten kotiharjoitteluamme nyt!

Rasvanpolttoa harjoittavat harjoitukset ja Hiit-harjoitukset
Paras rasvaa polttava harjoitus ja hiit-harjoitus parempaan kehon muotoon. Polta kaloreita rasvaa polttavilla harjoituksilla ja yhdistä hiit-harjoituksiin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Fitness Trainer
Kaikki harjoitukset on suunnitellut ammattivalmentaja. Liikuntaopas sekä henkilökohtainen valmentaja taskussa!

What's new

• Virhe korjattu

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *