Tasty

1.39.0

Tapaa uusi ruoanlaittovalmentajasi! Yli 3000 herkullista reseptiä nyt käden ulottuvilla; täysin uusi askel askeleelta -käyttötila; "Omat reseptit" -sivu, joka toimii omana matkapuhelimesi keittokirjana, ja innovatiivinen hakutyökalu, jonka avulla voit suodattaa kaikkien ainesosien, keittiön ja sosiaalisten tapahtumien perusteella, mihin tunnet olosi!
Download APK
4.7/5 Votes: 743
Developer
BuzzFeed
Version
1.39.0
Updated
September 28, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
14M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Tapaa uusi ruoanlaittovalmentajasi! Yli 3000 herkullista reseptiä nyt käden ulottuvilla; täysin uusi askel askeleelta -käyttötila; “Omat reseptit” -sivu, joka toimii omana matkapuhelimesi keittokirjana, ja innovatiivinen hakutyökalu, jonka avulla voit suodattaa kaikkien ainesosien, keittiön ja sosiaalisten tapahtumien perusteella, mihin tunnet olosi!

OMINAISUUDET:
– Hanki yksityiskohtaiset ohjeet kunkin reseptin valmistamiseen. Jäämme jopa puhelimesi hereillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia nukahtamisesta ruoanlaiton aikana.
– Katso viimeisimmät Tasty-videot ennen kuin ystäväsi tekevät sen.
– Hanki suosituksia seuraavaa ateriaasi varten kellonajan, viikonpäivän ja suurten juhlapäivien perusteella.
– Kasvisruoka? Muokkaa sovellustasi ja piilota kaikki liha-reseptit automaattisesti! (Älä huoli, voit muuttaa tätä milloin tahansa)
– Etsi reseptejä sosiaalisten suunnitelmien, ainesosien, ruokavalion tarpeiden, vaikeuksien, nopeuden, keittiön ja muun perusteella.
– Suodata sen mukaan, mitä välität, kuten vegaani, gluteeniton, vähän hiilihydraatteja sisältävä, terveellinen ja mukava ruoka.
– Lisää reseptejä herkullisiin tykkäyksiisi ja tallenna ne myöhempää käyttöä varten.
– Asutko Yhdysvaltojen ulkopuolella? Jokaisella reseptillä on metriset arvot, joissa amerikkalaiset mittaukset ovat vierekkäin!

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen kanssa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@buzzfeed.com, jotta voimme auttaa sinua!

Ja älä unohda tarkistaa Tasty Facebookissa!

Huomaa:
Tämä sovellus sisältää Nielsenin oman mittausohjelmiston, jonka avulla voit osallistua markkinatutkimuksiin, kuten Nielsenin TV-luokituksiin. Lisätietoja on osoitteessa www.nielsen.com/digitalprivacy.

Poista maukas tilisi kirjautumalla sisään ja siirtymällä käyttäjän asetusvalikkoon ja valitsemalla sitten Poista käyttäjä. Tilin poistaminen poistaa pysyvästi kaikki tilitiedot, mukaan lukien tallennetut reseptit ja vinkit. Tämä ei tilaa tilaamiasi sähköpostiluetteloita; Seuraa kirjautumista sähköpostin alaosassa olevien ohjeiden mukaan. Tämä ei poista tiliäsi muilla BuzzFeed-alustoilla. Poista muut tilisi siirtymällä näille alustoille.

What's new

Vain tavalliset parannukset ja korjaukset tekevät maukkaasta kokemuksestasi vieläkin paremman!

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *