USPS MOBILE®

5.8.0

Hanki pääsy suosittuihin USPS.com® -työkaluihin tien päällä "USPS Mobile®" -palvelun avulla: laske toimitushinnat (rajoituksia sovelletaan), etsi postitoimisto ™, etsi postinumero ™, ajoita nouto seuraavana päivänä, pyydä USPS: ää pitämään postia, hanki pääsy tietoiseen toimitukseen®, jotta voit seurata paketteja ja tarkastella digitaalisesti saapuvia viestejä jne.
Download APK
4.7/5 Votes: 732
Developer
United States Postal Service®
Version
5.8.0
Updated
March 30, 2020
Requirements
6.0 and up
Size
4.0M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Hanki pääsy suosittuihin USPS.com® -työkaluihin tien päällä “USPS Mobile®” -palvelun avulla: laske toimitushinnat (rajoituksia sovelletaan), etsi postitoimisto ™, etsi postinumero ™, ajoita nouto seuraavana päivänä, pyydä USPS: ää pitämään postia, hanki pääsy tietoiseen toimitukseen®, jotta voit seurata paketteja ja tarkastella digitaalisesti saapuvia viestejä jne.

• Tarkista Priority Mail®, Priority Mail Express®, Certified Mail® ja joidenkin muiden jakelupalvelujen avulla lähetettyjen lähetysten tila. Lempinimi lähetyksiin ja tilaa teksti- ja sähköpostihälytykset pitääkseen sinut ajan tasalla toimitustilasta.

• Laske kotimainen tai kansainvälinen hinta selvittääksesi, kuinka paljon postimaksua tarvitset, kun lähetät kirjettä, korttia, suurta kirjekuorta tai pakettia (rajoituksia sovelletaan). Valitse vähittäishinnat tai verkkohinnat, lisää tarvitsemasi lisäpalvelut ja katso myös kokonaissumma.

• Etsi USPS®-sijainnit, kun haluat päästä postitoimistoon ™, itsepalvelukioskiin (APC®) tai keräyslaatikkoon, jossa on helposti suodatettava hakukone. USPS Mobile näyttää laitteesi GPS: n avulla lähimmät vaihtoehdot kartalla sekä niiden säännölliset aukioloajat, erikoisajat ja viimeisimmät kokoelmat. Se tarjoaa kartoitettuja tuloksia ajo-, kävely- tai liikennesuunnitelmien kanssa.

• Etsi postinumero postinumero mille tahansa osoitteelle Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

• Aikaa ilmainen nouto seuraavana päivänä ja pyydä kirjeenkuljettajaasi noutamaan Priority Mail®, Priority Mail Express®, Global Express Guaranteed® tai Tavaroiden palautuspalvelut kotiisi tai toimistoon säännöllisen postin toimituksen aikana.

• Pyydä Hold Mailia, kun olet poissa, ja me säilytämme postisi paikalliseen postitoimistoon ™, jotta voit noutaa sen tai toimittaa sen operaattoriltasi, kun palaat.

• Skannaa lähetyslipukkeiden viivakoodi laitteen kameralla. Sovellus tunnistaa lähetyksen ja tallentaa etiketin numeron, jotta voit pysyä toimitustilan päällä.

• Linkki tietoon perustuvaan toimitukseen pakettien seuraamiseksi ja kotisi saapuvan postin esikatselemiseksi digitaalisesti; tarkastella harmaasävyisiä ulkokuvia, kirjekokoisia postiosoitteita.

What's new

Huolto ja virheenkorjaus

Images

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *