zomato – Restaurant Finder and Food Delivery App

15.2.3

Sinun turvallisuutesi on tärkein prioriteettimme. Valitse kontaktiton toimitus ja kontaktiton ruokailu , jotta ihmisten välinen vuorovaikutus on mahdollisimman vähäistä tilaamalla tai ruokailemalla ravintoloissa.
Download APK
4.1/5 Votes: 487
Developer
Zomato
Version
15.2.3
Updated
September 29, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
42M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Sinun turvallisuutesi on tärkein prioriteettimme. Valitse kontaktiton toimitus ja kontaktiton ruokailu , jotta ihmisten välinen vuorovaikutus on mahdollisimman vähäistä tilaamalla tai ruokailemalla ravintoloissa.
……………
zomato on tarkistus-, etsintä- ja toimituspalvelu, joka sisältää yksityiskohtaista tietoa yli 1,5 miljoonasta ravintolasta 24 maassa!

Zomato palvelee yli 70 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa ja auttaa heitä löytämään korkealaatuista ruokaa ravintoloista etsintä- ja etsintäpalveluiden sekä Intian, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Libanonin ja Turkin verkkopalvelujen kautta.

Asenna zomato-sovellus ja suunnittele seuraava ateriasi selaamalla ravintolan valikkoa, valokuvia, arvioita ja arvosteluja.

* Etsi ja löydä ravintoloita : etsi ravintoloita, ruokia tai ruokia Zomatosta! Pizzasta, pastasta, nuudeleista, Biryanista, voikanasta, pannukakkuista salaatteihin, kakkuihin, burritoihin, hampurilaisiin, dimsumiin, sushiin (… ja paljon muuta) – meillä on kaikki makusi.

Käytä hakusuodattimia löytääksesi alueesi ravintoloita aamiaiseksi, lounaaksi tai illalliseksi (ja kaikkea siltä väliltä) ja tutustu aihekohtaisiin kuraattoriluetteloihin nimeltä “Kokoelmat”, jotta löydät parhaat hampurilaiset, täydelliset päivämäärät tai parhaat trendikkäät ravintolat kaupunki!

* Tarkastele tarjouksia ja lisätietoja : Etsi ravintolatarjouksia, arvosteluja, kuvia, yhteystietoja, karttaohjeet ja kaikki muut tarvitsemasi perustiedot seuraavaan juhliin. Turvallisuustarrat antavat sinulle yksityiskohdat toimenpiteistä, joita ravintolakumppanimme seuraavat turvallisemman ruokailun ja toimituksen suhteen.

* Hanki ruokaa (24×7) : Verkkotoimituksella yli 500 kaupunkiin ympäri maailmaa voit tilata ruokaa ja juomia ja toimittaa ne kotiovellesi muutamassa minuutissa.

* Päivittäistavaroiden toimitus : Käytä tomaattimarkkinoita saadaksesi päivittäiset perusedellytykset, kuten hedelmät, vihannekset, meijerituotteet, munat, liha ja paljon muuta, kotiovellesi enintään 60 minuutissa.

* Seuraa tilauksiasi helposti : Seuraa tilaustasi helposti sovelluksemme suoralla seurannalla. Hanki tarkat arvioidut toimitusajat ja yksityiskohdat toimituspalvelustasi heti tilauksen tekemisen jälkeen.

* Arvioi ja arvostele ravintoloita : Lisää arvioita ja arvosteluja ravintoloille, joissa olet käynyt tai joista olet tilannut, ja jaa kuvia ruokahetkistäsi. Kerro meille, mistä pidit, pidit ja mitä voit parantaa.

* Käytä zomato pro : Ryhdy zomato pro -jäseneksi ja nauti jopa 40%: n alennuksista ruokailukokemuksistasi. Tarkastele myös säästöjäsi jokaisessa sovelluksen pro-tapahtumassa seurataksesi.

* Varaa pöytä jonojen välttämiseksi : Vältä seisomista ravintoloiden odotusjonoissa varaamalla pöytä etukäteen tomaatin kanssa. Valitse yksinkertaisesti kumppaniravintola, lisää vieraiden määrä ja valitse paikka, jossa voit ruokailla saumattoman kokemuksen saamiseksi.

* Etsi ja seuraa ystäviäsi : Tomaattisyötöllä voit etsiä ja seurata ystäviäsi tai huippuruokaa nähdäksesi missä he syövät ja mitä he pitävät eniten.

Hammaslääkäri on saatavana Intiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Portugalissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdysvalloissa, Libanonissa, Filippiinillä, Indonesiassa, Turkissa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Irlannissa, Etelä-Afrikassa, Tšekissä, Slovakiassa, Puolassa, Chilessä , Italia, Brasilia, Sri Lanka, Qatar, Malesia ja Singapore.

* Jotkut toiminnot ovat aktiivisia vain rajoitetuissa paikoissa.

Download links

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *